Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM124988
Első szerző:
Tupicza Róbert (tanszéki mérnök)
Cím:
Funkcionális élelmiszerek potenciális prebiotikus hatásának fokozása enzimes degradáció segítségével / Tupicza Róbert, Szilva Diána, Szakadát Gyula, Peles Ferenc, Kiss Attila Péter
Dátum:
2024
ISBN:
978-615-5606-16-8
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
élelmiszertudományok
funkcionális élelmiszerek
Megjelenés:
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p.54. -
További szerzők:
Szilva Diána (1991-) (tanszéki mérnök)
Szakadát Gyula (1980-)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Pályázati támogatás:
GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00157
GINOP
2020-1.1.2- PIACI-KFI-2021-00197
Egyéb
2023-1.1.1-PIACI_FÓKUSZ-2024-00039
Egyéb
GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00241
GINOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.