Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM125040
Első szerző:
Tupicza Róbert (tanszéki mérnök)
Cím:
Utilization of enzyme-triggered degradation of plant components in order to fortify oligosaccharide content of prebiotic potential / Róbert Tupicza, Diána Szilva, Gyula Szakadát, Ferenc Peles, Károly Pál, Attila Péter Kiss
Dátum:
2024
ISBN:
978-615-5270-82-6
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána. - p. 85. -
További szerzők:
Szilva Diána (1991-) (tanszéki mérnök)
Szakadát Gyula (1980-)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pál Károly (1978-) (mikrobiológus)
Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Pályázati támogatás:
2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00197
Egyéb
2023-1.1.1PIACI_FÓKUSZ-2024-00039
Egyéb
GINOP_PLUSZ-2.1.1-212022-0024
Egyéb
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.