Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM125040
Első szerző:Tupicza Róbert (tanszéki mérnök)
Cím:Utilization of enzyme-triggered degradation of plant components in order to fortify oligosaccharide content of prebiotic potential / Róbert Tupicza, Diána Szilva, Gyula Szakadát, Ferenc Peles, Károly Pál, Attila Péter Kiss
Dátum:2024
ISBN:978-615-5270-82-6
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:12th Central European Conference on Food : Book of abstracts / Bánáti Diána. - p. 85. -
További szerzők:Szilva Diána (1991-) (tanszéki mérnök) Szakadát Gyula (1980-) Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy) Pál Károly (1978-) (mikrobiológus) Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Pályázati támogatás:2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00197
Egyéb
2023-1.1.1PIACI_FÓKUSZ-2024-00039
Egyéb
GINOP_PLUSZ-2.1.1-212022-0024
Egyéb
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1