Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM125844
Első szerző:Gupta, Puneet
Cím:Deep Fat Frying Characteristics of Malpoa : Kinetics, Heat, and Mass Transfer Modeling / Puneeta Gupta, Imdadul Hoque Mondal, Kshirod Kumar Dash, Geetika, Tejas Suthar, Khadija Ramzan, Endre Harsanyi, Ayaz Mukarram Shaikh, Kovács Béla
Dátum:2024
ISSN:2227-9717
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
color kinetics
deep fat frying
fat uptake
heat and mass transfer
malpoa
texture kinetics
Megjelenés:Processes. - 12 : 12 (2024), p. 1-26. -
További szerzők:Mondal, Imdadul Hoque Dash, Kshirod Kumar Geetika Suthar, Tejas Ramzan, Khadija Harsányi Endre (1976-) (agrármérnök) Shaikh, Ayaz Mukarram (1991-) (PhD candidate) Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Pályázati támogatás:TKP2021-NKTA-32
Egyéb
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1