Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM125844
Első szerző:
Gupta, Puneet
Cím:
Deep Fat Frying Characteristics of Malpoa : Kinetics, Heat, and Mass Transfer Modeling / Puneeta Gupta, Imdadul Hoque Mondal, Kshirod Kumar Dash, Geetika, Tejas Suthar, Khadija Ramzan, Endre Harsanyi, Ayaz Mukarram Shaikh, Kovács Béla
Dátum:
2024
ISSN:
2227-9717
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
color kinetics
deep fat frying
fat uptake
heat and mass transfer
malpoa
texture kinetics
Megjelenés:
Processes. - 12 : 12 (2024), p. 1-26. -
További szerzők:
Mondal, Imdadul Hoque
Dash, Kshirod Kumar
Geetika
Suthar, Tejas
Ramzan, Khadija
Harsányi Endre (1976-) (agrármérnök)
Shaikh, Ayaz Mukarram (1991-) (PhD candidate)
Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Pályázati támogatás:
TKP2021-NKTA-32
Egyéb
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.