Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 2 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM087420
Első szerző:
Sőrés Anett (gazdasági agrármérnök)
Cím:
Evaluation of Rural Tourism in Berettyóújfalu District : Review on Agriculture and Rural Development / Godáné Sőrés Anett, Kovács Éva Katalin, Szabó Bernadett, Vargáné Csobán Katalin
Dátum:
2017
ISSN:
2063-4803
Tárgyszavak:
Társadalomtudományok
Gazdálkodás- és szervezéstudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Review on Agriculture and Rural Development. - 6 : 1-2 (2017), p. 168-175. -
További szerzők:
Kovács Éva Katalin (1991-)
Szabó Bernadett (1975-) (agrárökonómus)
Vargáné Csobán Katalin (1975-) (angol nyelv és irodalom szakos tanár, közgazdász)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL 856 41
DOI
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM062041
Első szerző:
Vargáné Csobán Katalin (angol nyelv és irodalom szakos tanár, közgazdász)
Cím:
Gasztronómiai turizmus : nemzetközi kitekintés / Vargáné Csobán Katalin, Szabó Bernadett, Godáné Sőrés Anett
Dátum:
2015
Megjegyzések:
A gasztronómiai turizmus népszerűsége világszerte növekszik; folyamatosan jelennek meg új, innovatív turisztikai termékek a nemzetközi turisztikai piacokon, melyek például szolgálhatnak a hazai szolgáltatókszámára. Magyarországon is fontos keresleti tényezőként jelennek meg a gasztroturisták, akik kiemelt figyelmet fordítanak a minőségre, a helyi gasztronómiai értékekre, valamint a gasztronómia révén elérhető autentikusélményekre.Tanulmányunkban áttekintjük a gasztronómiai turizmust érintő főbbnemzetközi trendeket, bemutatva a leginkább keresett gasztroturisztikaitermékeket. A nemzetközi példák elemzésével célunk, hogy feltárjuk aturisztikai termékfejlesztés lehetőségeit a gasztronómiai turizmus területénKisvárda és térsége számára.
ISBN:
978-96312-4125-9
Tárgyszavak:
Társadalomtudományok
Gazdálkodás- és szervezéstudományok
könyvfejezet
Megjelenés:
"Tudásgazdaságra építő, kreatív város-, és térségfejlesztés megalapozása a Debreceni Egyetem képzési és tudományos kapacitására építve felsőoktatási szolgáltatások kiterjesztése Kisvárda társégére" című projektben elért eredmények / szerk. Lővei Attila. - p. 12-18. -
További szerzők:
Szabó Bernadett (1975-) (agrárökonómus)
Sőrés Anett (1984-) (gazdasági agrármérnök)
Pályázati támogatás:
TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0004
TÁMOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.