CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM110548
Cím:Verseghy Ferenc művei: Elektronikus kritikai kiadás / szerk. Debreczeni Attila ; a kritikai kiadás készítője Béres Norbert, Doncsecz Etelka, Hovánszki Mária
Dátum:2022
Megjelenés:Debrecen : Debreceni Egyetemi Kiadó, 2023
Terjedelem:[s.p.]
Megjegyzések:Verseghy Ferenc életművének kritikai feldolgozása az utóbbi évtizedben jelentős lendületet vett, megjelent négy kiadás hét kötetben. A Költemények I?III. a Régi Magyar Költők Tára XVIII. századi sorozatában, a Drámák és a Széppróza a Csokonai Könyvtár Források sorozatban, a Levelezés a Magyar Írók Levelezése nyitódarabjaként látott napvilágot. Verseghy Ferenc műveinek elektronikus kiadása a szerző különféle kritikai kiadás sorozatokban megjelent editióit teszi elérhetővé egy platformon, egységes menürendszerben, s nyitott az újabb életműegységek feldolgozásainak befogadására is. Első lépésben a Drámák, a Széppróza és a Levelezés válik elérhetővé.
Tárgyszavak:Bölcsészettudományok Irodalom- és kultúratudományok tanulmánygyűjtemény
könyv
További szerzők:Debreczeni Attila (1959-) (irodalomtörténész) Béres Norbert (1991-) (irodalomtörténész, textológus) Doncsecz Etelka (1983-) (irodalomtörténész) Hovánszki Mária (1978-) (irodalomtörténész)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1