CCL

Összesen 2 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM071809
Első szerző:Csanádi József
Cím:Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd / Csanádi József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Bajúsz Ildikó, Bara-Herczegh Ottilia, Fenyvessy József
Dátum:2010
ISSN:1788-6392
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Review of Faculty of Engineering. Analecta Technica Szegedinensia. - 2-3 (2010), p. 36-43. -
További szerzők:Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök) Bajúsz Ildikó Baráné Herczegh Ottilia Fenyvessy József (agrár)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM071797
Első szerző:Gyimes Ernő
Cím:Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: Háttér és eredmények / Gyimes Ernő, Csanádi József, Szabó P. Balázs, Krisch Judit, Gábor Miklósné, Kovács Erzsébet, Horváthné Almássy Katalin, Baráné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Szűcs Tibor, Tóth Zsuzsanna, Véha Antal
Dátum:2012
ISSN:2061-3954
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Funkcionális élelmiszer
Megjelenés:Élelmiszer Tudomány Technológia. - 2 (2012), p. 6-14. -
További szerzők:Csanádi József Szabó P. Balázs Krisch Judit Gábor Miklósné Kovács Erzsébet Horváth-Almássy Katalin Baráné Herczegh Ottilia Fenyvessy József (agrár) Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök) Szűcs Tibor Tóth Zsuzsanna Véha Antal (1956-)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1