CCL

Összesen 5 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM112220
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Emelt rosttartalmú csemege debreceni termékfejlesztése és azok összehasonlítása / Hajdú Péter, Kiss Dóra, Kelemen Ferenc, Prokisch József
Dátum:2023
ISBN:978-615-6457-23-3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 : Absztrakt kötet / szerk. Hajdú Péter. - p. 44. -
További szerzők:Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kelemen Ferenc Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

2.

001-es BibID:BIBFORM112219
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Élelmi rostban gazdag csemege debreceni kolbász termékfejlesztése / Hajdú Péter, Kiss Dóra, Kelemen Ferenc, Prokisch József
Dátum:2023
ISBN:978-615-5606-14-4
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
termékfejlesztés
élelmi rostban gazdag
csemege debreceni
innováció
Megjelenés:Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói / szerk. Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia. - p. 19. -
További szerzők:Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Kelemen Ferenc Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

3.

001-es BibID:BIBFORM112218
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Növényi alapú "ivójoghurtok" termékfejlesztése / Hajdú Péter, Orosz-Tóth Árpád, Kiss Dóra, Prokisch József
Dátum:2023
ISBN:978-615-6457-18-9
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
növényi alapú étrend
ivójoghurt
probiotikum
innováció
termékfejlesztés
Megjelenés:Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma / szerk. Hajdú Péter. - p. 28. -
További szerzők:Orosz-Tóth Árpád Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

4.

001-es BibID:BIBFORM125047
Első szerző:Kiss Attila (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Cím:Magas hozzáadott értékű sütőipari fejlesztések megalapozása bioaktív komponensekben gazdag alapanyagok és adalékok funkcionális jellegének elemzésével / Kiss Attila Péter, Pál Anna, Hajdú Péter, Kiss Dóra
Dátum:2023
ISBN:978-615-6443-24-3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:39. Óvári Tudományos Nap : Konferencia : "Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai" : Absztrakt kötet / szerk. Molnár Zoltán, Némethné Wurm Katalin. - p. 69-70. -
További szerzők:Pál Anna (1997-) (tanszéki mérnök, táplálkozástudományi szakember) Hajdú Péter (1992-) (táplálkozástudományi szakember) Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Pályázati támogatás:2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00197
Egyéb
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:

5.

001-es BibID:BIBFORM125043
Első szerző:Pál Anna (tanszéki mérnök, táplálkozástudományi szakember)
Cím:Specifikus antioxidáns-források hatóanyagtartalmának és stabilitásának összehasonlító vizsgálata egészségvédő élelmiszerek kifejlesztésének a megalapozása céljából / Pál Anna, Kiss Attila Péter, Hajdú Péter, Kiss Dóra
Dátum:2023
ISBN:978-615-5606-15-1
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p.31. -
További szerzők:Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító) Hajdú Péter (1992-) (táplálkozástudományi szakember) Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Pályázati támogatás:GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00157
GINOP
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1