Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 3 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM112220
Első szerző:
Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Emelt rosttartalmú csemege debreceni termékfejlesztése és azok összehasonlítása / Hajdú Péter, Kiss Dóra, Kelemen Ferenc, Prokisch József
Dátum:
2023
ISBN:
978-615-6457-23-3
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
XXVI. Tavaszi Szél Konferencia 2023 : Absztrakt kötet / szerk. Hajdú Péter. - p. 44. -
További szerzők:
Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Kelemen Ferenc
Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM112219
Első szerző:
Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Élelmi rostban gazdag csemege debreceni kolbász termékfejlesztése / Hajdú Péter, Kiss Dóra, Kelemen Ferenc, Prokisch József
Dátum:
2023
ISBN:
978-615-5606-14-4
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
termékfejlesztés
élelmi rostban gazdag
csemege debreceni
innováció
Megjelenés:
Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói / szerk. Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia. - p. 19. -
További szerzők:
Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Kelemen Ferenc
Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
3.
001-es BibID:
BIBFORM112218
Első szerző:
Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Növényi alapú "ivójoghurtok" termékfejlesztése / Hajdú Péter, Orosz-Tóth Árpád, Kiss Dóra, Prokisch József
Dátum:
2023
ISBN:
978-615-6457-18-9
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
növényi alapú étrend
ivójoghurt
probiotikum
innováció
termékfejlesztés
Megjelenés:
Absztraktkötet - I. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma / szerk. Hajdú Péter. - p. 28. -
További szerzők:
Orosz-Tóth Árpád
Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.