CCL

Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM121446
035-os BibID:(WoS)000369162600009 (Scopus)84951299185
Első szerző:Laslo Éva
Cím:Isolation and screening of lactic acid bacteria from naturally fermented sources with high biotechnological potential / Laslo Éva; Mara Gyöngyvér; Funkenhauzer Bernadett; (Mihok) Dobri Emőke; Salamon Rozália Veronika; Lányi Szabolcs; Ábrahám Beáta
Dátum:2015
ISSN:1224-7154
Megjegyzések:The article discusses lactic acid bacteria and its isolation from naturally fermented sources. Particular focus is given to the biotechnological potential of the isolates. Also included are bacterial strains, silage fermentation and safety assessment, and fermentation capacity of the lactic acid bacteria.
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
lactic acid bacteria
isolation
bacteria selection
lactic acid fermentation
silage
Megjelenés:Studia Universitatis Babes-Bolyai Chemia. - 60 : 4 (2015), p. 95-106. -
További szerzők:Mara Gyöngyvér Funkenhauzer Bernadett Mihok Emőke (1989-) (élelmiszermérnök) Salamon Rozália Veronika (1979-) (élelmiszermérnök) Lányi Szabolcs (1947-) (vegyészmérnök) Ábrahám Beáta
Pályázati támogatás:CORAX-BIONER CEU S.A.
Egyéb
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1