Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 5 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM095460
Első szerző:
Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from cheeses in Hungary / Petróczki Flóra Mária, Woode Benjamin Kojo, Törős Gréta, Nagy Noémi Stella, G. Kardos, Béri Béla, Peles Ferenc
Dátum:
2018
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
microbiology
cheese
Staphylococcus aureus
antibiotic resistance
Megjelenés:
Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts / eds. University of Debrecen. - p. 26.
További szerzők:
Woode, Benjamin Kojo
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Kardos Gábor (1974-) (absztraktok)
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM095458
Első szerző:
Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Microbiological status of smoked parenica cheeses produced in industrial and in small-scale conditions / Petróczki Flóra Mária, Woode Benjamin Kojo, Törős Gréta, Nagy Noémi Stella, Béri Béla, Peles Ferenc
Dátum:
2017
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
microbiology
parenica cheese
indicator microorganisms
Staphylococcus aureus
Megjelenés:
Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts. - p. 36-37.
További szerzők:
Woode, Benjamin Kojo
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
3.
001-es BibID:
BIBFORM095299
Első szerző:
Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies / F. M. Petróczki, B. K. Woode, G. Törős, N. S. Nagy, B. Béri, F. Peles
Dátum:
2018
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
gomolya cheese
indicator microorganisms
coliform
mold
Staphylococcus aureus
microbiology
Megjelenés:
Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / eds. University of Debrecen. - p. 36-37. -
További szerzők:
Woode, Benjamin Kojo
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
4.
001-es BibID:
BIBFORM095301
Első szerző:
Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Microbiological examination of bulk milk and gomolya cheeses produced by a milk producing and processing plant / Flóra Mária Petróczki, Benjamin Kojo Woode, Gréta Törős, Noémi Stella Nagy
Dátum:
2017
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
microbiology
bulk milk
gomolya cheese
Megjelenés:
Scientific Conference of PhD. Students of FAFR and FBFS SUA in Nitra - Proceedings of abstracts / org. by Assoc. Prof. Ing. Janette Musilová, Ing. Monika Tóthová, Mgr. Dominik Hollý. - p. 53.
További szerzők:
Woode, Benjamin Kojo
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
5.
001-es BibID:
BIBFORM095296
Első szerző:
Woode, Benjamin Kojo
Cím:
Microbiological quality of bulk tank raw milk in Hajdú-Bihar County, Hungary / B. K. Woode, F. M. Petróczki, G. Törős, N. S. Nagy, B. Béri, F. Peles
Dátum:
2017
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
microbiology
raw milk
total plate count
coliform
Escherichia coli
Staphylococcus aureus
yeast
mould
Megjelenés:
Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts / org. by Slovak University of Agriculture in Nitra. - p. 42-43.
További szerzők:
Petróczki Flóra Mária (1992-) (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v7.5.23
© 2021
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.