Bejelentkezés
Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Bejelentkezés
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 14 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM127780
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Modern Technologies for Improving Broiler Production and Welfare: A Review / Lili D. Brassó, István Komlósi, Zsófia Várszegi
Dátum:
2025
ISSN:
2076-2615
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Animals. - 15 : 4 (2025), p. 1-18. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM126562
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
A strucccsibék allometrikus növekedésének értékelése = Evaluation of the allometric growth of ostrich chicks / Brassó Dóra Lili, Komlósi István, Várszegi Zsófia
Dátum:
2024
ISSN:
0230-1814
Megjegyzések:
A Szerzők Magyarországon felnevelt, 0-4 hetes korú növendék struccok allometrikus növekedését elemezték. A méretfelvételt összesen 141, ezek közül 45 napos, 29 egyhetes, 14 kéthetes, 20 háromhetes és 33 négyhetes egyeden végezték el. Az elemzett paraméterekbe a csibék súlya, a fejhossz, a nyakhossz, a törzshossz, a szárnyhossz, a lábszárhossz, a lábszárkörméret és a csüdkörméret tartozott. Páros testrésznél a jobboldali mérésére került sor. A különböző korú madarak elemzett testrészeit figyelembe véve a fejszélesség, a nyakhossz és a lábszárhossz mutatta a legnagyobb méretbeli eltéréseket. Az élősúlyhoz viszonyítva mindegyik elemzett testrész kisebb mértékben nőtt. A fejszélesség lineárisan nőtt, a törzshossz, a szárnyhossz és a lábszárhossz fokozatos növekedést mutatott. A lábszárkörméret b értéke a naposoknál a legnagyobb volt, majd a későbbi korosztályoknál csökkent. A csüdkörméret testsúlyhoz viszonyított növekedésében a négy hét alatt nagy változatosságot figyeltünk meg. A testrészméretek allometrikus növekedésének R2 értékei a négy hetet figyelembe véve 0,01 és 0,99 közötti értékeket vettek fel. A csibék napos kori súlya átlagosan 883 g volt. A különböző korosztályok heti súlyértékeit figyelembe véve egyhetes korig részbeni csökkenés (-135,45 g), majd egyhetestől kéthetes korra részbeni növekedés (+386,86 g) volt tapasztalható, de sem az egyhetes, sem a kéthetes súly nem tért el a kelési súlytól (p>0,05). A háromhetes madarak súlya a naposcsibék kelési súlyának duplája (1752 g) volt. Az egyes életkorokban mért súlyértékek közötti különbség a kor növekedésével nőtt és négyhetes korra a keléskori súlyuknak több, mint háromszorosát érték el. A szakirodalmi eredményekkel összhangban esetünkben is a hosszméretek mutatták a legintenzívebb növekedést, ezt követte a fejszélesség, végül a körméretek. Az irodalomhoz képest a hazai struccok hasonló, vagy nagyobb testsúllyal rendelkeztek azonos korcsoportbeli fajtársaikhoz képest. Emuval és brojlercsirkével összehasonlítva a hazai struccok növekedési üteme e kezdeti időszakban gyorsabb. Saját eredményeinkhez viszonyítva, a struccok allometrikus növekedését illetően, a fellelhető irodalmak az egyes testrészeknél (nyak, szárny) nagyobb b értékekről számolnak be. Az eltérések oka többek között a genotípusban, a takarmányozásban, a klimatikus viszonyokban és a madarak ivarában keresendő, melyek legtöbb esetben nem voltak ismertek. A pontosabb és hosszabb távú következtetések levonása céljából a jövőben érdemes lenne a kutatást nagyobb korintervallumban, egyedi megjelöléssel, korcsoportonként nagyobb elemszámmal megismételni
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
strucc (Struthio camelus)
brojlercsirke
víziszárnyas
emu
allometrikus növekedés
Megjelenés:
Állattenyésztés és takarmányozás. - 73 : 4 (2024), p. 269-282. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
Egyéb
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
3.
001-es BibID:
BIBFORM125737
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
The effect of group size and laying month on the quality, IgG, and corticosterone levels of goose eggs / Lili Dóra Brassó, István Komlósi, Levente Czeglédi, Gabriella Gulyás
Dátum:
2024
ISSN:
0003-9438 2363-9822
Megjegyzések:
Environmental stress is known to negatively affect poultry health, production, and egg quality. Our study aimed to evaluate the effects of two different group sizes and the laying month on egg quality characteristics as well as the effect of group size on corticosterone and IgG levels in goose eggs. The research was conducted on a semi-free-range goose breeder farm in Hajdú-Bihar county, Hungary. The eggs included in the analysis were produced by 4-year-old geese of the Grimaud breed. Two group sizes were constructed; the large group contained 850 birds; and there were three small groups, each containing 50 geese as replicates. The effect of the laying month and group size on egg quality parameters and the effect of group size on egg IgG and corticosterone contents were investigated. Eggs laid in January at the peak of production and at the end of February (lowproduction period) were involved in the study. Regarding the effect of months, we noticed a decrease in egg width (from 6.12 to 5.98 cm), shell thickness (from 0.76 to 0.61 mm at the blunt end, from 0.69 to 0.61 mm at the equator, and from 0.65 to 0.56 mm at the pointed end), shell weight (from 19.56 to 18.19 g), yolk weight (from 69.05 to 62.35 g), yolk ratio (from 36.45 % to 34.43 %), yolk diameter (from 7.09 to 6.59 cm), and yolk colour with fan (from 12.58 to 11.83) and b (from 54.57 to 49.91) (P ? 0.05). The albumen ratio and yolk pH increased from 53.24 % to 55.51 % and from 6.18 to 6.29 from January to February, respectively. Regarding group size, the albumen pH (8.77 vs. 8.67), IgG (4955 vs. 3823 ngmL?1 ), and corticosterone (187.26 vs. 76.24 ngmL?1 ) levels were higher in the small groups (P ? 0.05).
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Archives Animal Breeding. - 67 : 4 (2024), p. 551-559. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Czeglédi Levente (1977-) (agrármérnök)
Gulyás Gabriella (1985-) (agrár)
Pályázati támogatás:
8ZFBBMBD-BARO/247
Egyéb
ÚNKP-20-3-I-DE-372
Egyéb
Internet cím:
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
4.
001-es BibID:
BIBFORM121144
035-os BibID:
(Scopus)85192864723 (WoS)001242233500001
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Behaviour frequencies, spatial distribution and social network of Grimaud geese during the laying season / Lili Dóra Brassó, István Komlósi, Zoltán Barta
Dátum:
2024
ISSN:
0168-1591
Megjegyzések:
Most domestic goose breeds were domesticated from the Greylag goose. Even though domestication resulted in a change in the production and behaviour of birds compared to their ancestors, geese are relatively recently domesticated and less intensively selected for production compared to other species (i.e. chickens or dairy cattle). In this respect, we hypothesised that the territorial defence of ganders would be present during the laying season similar to the wild ones. The behaviour of birds was expected to differ by sex, the month of the laying season and the time of the day. We assumed that the hierarchy within a group would be affected by the influence of other groups. Altogether 150 birds in three fifty-bird groups were examined over five observation events indicating the onset (December), the peak (the start, the middle and the end of January) and the end (the end of February) of the laying season. Twenty behaviour elements classified into five categories (locomotion, static behaviours, feed intake, comfort behaviours and social behaviours) were examined regarding the three groups as replicates. The territorial defence of ganders was evaluated by spatial distribution analysis, and the relations within groups were investigated by social network analysis. Between sexes, only the frequency of social behaviours presented differences. Ganders showed social behaviour more frequently than geese (10.89% vs 1.49%, P= 0.000). The frequency of Journal Pre-proof static behaviours was the lowest at the onset of January and the highest in February (21.18% vs 38.03%, P= 0.000). The frequency of feed intake was the highest in December and the lowest in February (18.33% vs 4.83%, P= 0.000). Comfort behaviours showed the lowest frequency in December and the highest at the onset of January (36.65% vs 57.63%, P= 0.000). The social behaviours were unchanged in December and January but decreased in February (4.40-6.37% vs 1.16%, P=0.000). Only the frequency of social behaviours differed by the time of the day, indicating the highest frequency in the morning (55.60%, P=0.003). The results of the spatial distribution analysis did not strongly support the presence of territorial defence of ganders. The structure within a group was the most explicit in Group 1 having an adjacent large group and another small group by which it was likely to be influenced. It might be concluded that domestic geese ganders did not keep their territory-holding ability to a full extent during domestication and the behaviour (mainly social interactions) of domestic geese is influenced by sex, the month of the laying season and the time of the day. The structure within a group was somewhat influenced by the adjacent groups
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Applied Animal Behaviour Science. - 275 (2024), p. 1-27. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Barta Zoltán (1967-) (biológus, zoológus)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
ÚNKP-20-3-I-DE-372
Egyéb
TKP2021-NKTA-32
Egyéb
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Borító:
Saját polcon:
5.
001-es BibID:
BIBFORM117438
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
The analysis of ostrich chick vitality / Lili Dóra Brassó, Renáta Knop, Zsófia Rózsáné Várszegi, István Komlósi
Dátum:
2023
ISSN:
1587-1282
Megjegyzések:
Examinations on ostrich chick vitality can help to improve the effectiveness of Hungarian ostrich husbandry and hatching technology. The investigations were carried out on an ostrich breeder farm in Eastern Hungary. For the analyses, the Tona et al. (2003) scoring system was applied presenting eight main criteria (activity, feather, condition, eyesight, the condition of navel and leg, the amount of the remaining shell membrane and egg content, and the size and tenderness of the abdomen). Most chicks (98.08%) were vigilant and had clean and dry feathers. There was no difference between the average hatching weights between May and August but a decreasing tendency was shown during the laying season. The vitality total score was above 90 in each evaluated month and was not affected by the hatching month. Our results revealed that the vitality of chicks was not affected by either the hatching month (P=0.51) or the weight category (P=0.11). Neither the hatching weight of chicks and leg condition were correlated (P=0.79). Results showed that the Tona scoring system with small modifications can be well applied to ostrich chicks. Practical on-farm usage of the system can be suggested as an aid in day-old chick evaluation. After individual marking of chicks, the investigation of growth and culling rate could be carried out for more precise conclusions, involving more farms and laying seasons.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
ostrich
chick vitality
hatching month
hatching weight
weight categories
Tona scoring system
Megjelenés:
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis. - 2023 : 2 (2023), p. 35-40. -
További szerzők:
Knop Renáta (1983-) (állatorvos)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
6.
001-es BibID:
BIBFORM117437
035-os BibID:
(WoS)001168754500006 (Scopus)85186865918
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Haematological parameters of Hungarian, farmed ostriches / Lili Dóra Brassó, István Komlósi, James Kachungwa Lugata, Zsófia Rózsáné Várszegi, Péter Massányi, Renáta Knop
Dátum:
2023
ISSN:
0375-1589
Megjegyzések:
The analysis of haematological parameters is of great importance from a diagnostic point of view and is important on a global scale as well. The study aimed to evaluate the effects of the month, farm, bird age, and sex on blood haematology values and to make a reference range for diagnostic purposes for ostriches. Blood samples were taken during the slaughter of the birds in October and November, 2021 and in May and June, 2022. In total, 22 females and 33 males aged between 8 and 60 months from three farms in eastern Hungary were included in the evaluation. Temperature and humidity data were also collected in the indicated months. The month, farm, and age of birds strongly influenced the haematology values. The white blood cell count (WBC) was the highest in June and the mean corpuscular haemoglobin (MCH) was the lowest in May. Farm "B" differed from the two other farms in the mean cell volume (MCV), expressing the lowest mean cell value. For the 8-10- and 15-17-monthold birds, the red blood cell count (RBC), haemoglobin (HGB), and haematocrit (HCT) showed lower values compared to the 11-13- and 48-60-month-old birds. The white blood cell count (WBC), mid-cell count (MID#), and granulocyte count (GRAN#) were the highest for the 8-10- and 11-13-month old age groups; the mean cell volume (MCV) was the highest for the 48-60-month-olds. Differences could not be explained by the weather conditions. Contrary to the literature, birds on farms using probiotics did not always show higher haematological values. To draw more precise conclusions, diagnostic and serum chemical analyses should also be performed in the future.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
South African Journal Of Animal Science. - 53 : 6 (2023), p. 834-842. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Lugata, James Kachungwa (1992-) (Ph.D hallgató)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Massányi Péter
Knop Renáta (1983-) (állatorvos)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
7.
001-es BibID:
BIBFORM112619
035-os BibID:
(WoS)001027645200002 (Scopus)85163837719
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Assessment of the microbiological status of two Hungarian ostrich farms / Dóra Lili Brassó, Renáta Knop, Zsófia Várszegi, Péter Bársony, István Komlósi, Árpád Bacsadi, Andrea Bistyák
Dátum:
2023
ISSN:
0236-6290 1588-2705
Megjegyzések:
The aim of this study was to estimate the occurrence of bacterial infection and contamination in two ostrich-producing farms. Compared to other poultry species, the hatchability of ostrich eggs is especially low. In a quest to identify factors that may affect hatchability, we collected faecal samples from adult birds, as well as eggs with dead-in-shell embryos, dead chicks and swab samples from the surface of the eggs and from the environment. The samples were screened for the presence of bacteria by routine bacteriological culture methods. The most prevalent bacteria, detected in the samples, were Escherichia coli, Bacillus spp. and coliform bacteria, whereas Pseudomonas spp. were less frequently found. The intensity and species compositon of the bacterial contamination was comparable in the two farms. Our results revealed that the bacteria, present in the environment, may likely be transmitted to the surface of the eggs. If they are able to penetrate the shell then the embryos and chicks become infected easily. These findings draw the attention to the special importance of enforcing efficient decontamination and disinfection measures to keep the environment and egg surface free from germs. Besides the appropriate egg treatment procedure, the incubation and hatching technology should also be kept under control.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állatorvosi tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
ostrich farm
hatchability
bacterial contamination
Megjelenés:
Acta Veterinaria Hungarica. - 71 (2023), p. 1-9. -
További szerzők:
Knop Renáta (1983-) (állatorvos)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Bársony Péter (1975-) (agrármérnök)
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Bacsadi Árpád
Bistyák Andrea
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP-VEKOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Borító:
Saját polcon:
8.
001-es BibID:
BIBFORM107535
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Studies on ostrich (Struthio camelus) meat - Review / Lili Dóra Brassó, István Komlósi
Dátum:
2021
ISSN:
2422-3484
Megjegyzések:
Globally, ostrich meat is considered a gourmet product, as high-nutritive-value red meat, it fits into the diet. This study aimed to gather the most significant information on ostrich meat quality and characteristics based on the literature. We also made a comparison between an ostrich, beef, poultry, and pork meat. Meat quality is influenced by many genetic, environmental, management, and processing technological factors which can be different in respect of farms and countries. Meat quality measures include color, pH, nutritional composition, technological parameters, and organoleptic value. Ostrich meat has a dark red color similar, to but slightly darker than beef. The pH at 24 hours post mortem (pH24) is moderately acidic, between 5.8 and 6.2. The ostrich meat is rich in protein (18-22 %) similar to pork but richer than poultry and beef. Ostrich has lean meat with low-fat content (1-4.5 %) compared to other domestic species. The ostrich meat is rich in unsaturated fatty acids, also the saturated fatty acid content is lower compared to other species. The technological losses are higher compared to beef and pork. The organoleptic value is average, but regarding flavor and tenderness, we can find statistical differences between the meat parts. La carne de avestruz es considerada un producto gourmet a nivel mundial, ya que como carne roja de alto valor nutritivo, encaja en la dieta. El presente estudio tuvo como objetivo recopilar la información más significativa sobre la calidad y las características de la carne de avestruz con base en la literatura. También hicimos una comparación entre la carne de avestruz, res, ave y cerdo. La calidad de la carne está influenciada por muchos factores tecnológicos genéticos, ambientales, de manejo y de procesamiento que pueden ser diferentes con respecto a las granjas y los países. Las medidas de calidad de la carne incluyen color, pH, composición nutricional, parámetros tecnológicos y valor organoléptico. La carne de avestruz tiene un color rojo oscuro similar, pero ligeramente más oscuro que la carne de res. El pH a las 24 horas post mórtem (pH24) es moderadamente ácido, entre 5,8 y 6,2. La carne de avestruz es rica en proteínas (18-22 %) similar a la del cerdo pero más rica que la de las aves y la ternera. El avestruz tiene carne magra con bajo contenido de grasa (1-4,5 %) en comparación con otras especies domésticas. La carne de avestruz es rica en ácidos grasos insaturados, además el contenido de ácidos grasos saturados es menor en comparación con otras especies. Las pérdidas tecnológicas son mayores en comparación con la carne de res y cerdo. El valor organoléptico es medio, pero en cuanto a sabor y terneza podemos encontrar diferencias estadísticas entre las partes de la carne.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
ostrich (Struthio camelus)
slaughter value
meat quality, meat composition
meat organoleptic characteristics
Megjelenés:
Revista Ciencias Agropecuarias. - 7 : 2 (2021), p. 83-91. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerző által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
9.
001-es BibID:
BIBFORM103890
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Studies on Ostrich (Struthio Camelus) - Review / Lili Dóra Brassó, Béla Béri, István Komlósi
Dátum:
2020
ISSN:
1587-1282
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Agrártudományi közlemények = Acta agraria Debreceniensis. - 1 (2020), p. 15-22. -
További szerzők:
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
10.
001-es BibID:
BIBFORM103887
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Egy magyar struccállomány tojástermelésésnek értékelése (előzetes közlemény) / Lili Dóra Brassó, István Komlósi, Zsófia Várszegi, Éva Varga, Béla Béri
Dátum:
2022
ISSN:
0230-1814
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Állattenyésztés és Takarmányozás. - 70 : 4 (2022), p. 284-297. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Varga Éva
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
11.
001-es BibID:
BIBFORM103886
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
The environmental effects on the quality parameters and chemical composition of ostrich eggs / Lili Dóra Brassó, István Komlósi, Csaba Szabó, Zsófia Várszegi
Dátum:
2022
ISSN:
1786-8440
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Animal welfare, ethology and housing systems. - 18 : 1 (2022), p. 1-16. -
További szerzők:
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Szabó Csaba (1968-) (agrármérnök)
Rózsáné Várszegi Zsófia (1975-) (agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Szerző által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
12.
001-es BibID:
BIBFORM103885
035-os BibID:
(WoS)000872042900001 (Scopus)85141816735
Első szerző:
Brassó Dóra Lili (állattenyésztő mérnök)
Cím:
Factors Affecting the Survival of Ostrich from Hatching Until the Age of 48 Weeks / Lili Dóra Brassó, Evelin Török, István Komlósi, János Posta
Dátum:
2022
ISSN:
2077-0472
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Állattenyésztési tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
Agriculture-Basel. - 12 (2022), p. 1-11. -
További szerzők:
Török Evelin (1993-) (mezőgazdasági mérnök)
Komlósi István (1960-) (agrármérnök)
Posta János (1978-) (informatika tanár, agrármérnök)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Szerző által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
2
Corvina könyvtári katalógus v10.1.21-SNAPSHOT
© 2024
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.