Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM040214
Első szerző:Herdon Miklós (gépészmérnök)
Cím:Az AMI@Netfood EU IST SSA projekt stratégiai kutatási terv javaslata az agrár-élelmiszer szektor számára / Herdon M., Szilágyi R., Rózsa T.
Dátum:2006
Megjegyzések:A környezeti intelligencia (AmI - Ambiant Inteligence) egy olyan széles értelmű vízióra épül, hogy hogyan fog az Információs Társadalom fejlődni. Az üzleti tevékenység széles köre (agrár-termelés, feldolgozás, kereskedelem, logisztikai vállalatok, hatóságok, fogyasztók) beleértve a mobil felhasználók és munkások nagy számát akik a "farmtól az asztalig" élelmiszerláncban dolgoznak nyilvánvalóan olyan megközelítést igényelnek, mint egy hálózatra alapozott gazdaság". Nincs másik olyan ágazat, amelyben az állampolgárok, az üzleti szféra és a kormányzat között szoros kapcsolat van regionális szinten és a globális piaccal egyaránt. Ez nagy jelentőséget és komplexitást ad az agrár szektor számára. Az AmI@Netfood projekt célja egy kutatási és fejlesztési tervezet készítése az agrár-élelmiszer szektor számára.
Tárgyszavak:Társadalomtudományok Gazdálkodás- és szervezéstudományok magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Acta agraria Kaposváriensis. - 10 : 3 (2006), p. 255-262. -
További szerzők:Szilágyi Róbert (1978-) (gazdasági agrármérnök) Rózsa Tünde (1971-) (matematika, informatika, ábrázoló-geometria tanár, szakközgazdász)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1