Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM060991
Első szerző:Tóth Róbert (informatikus)
Cím:ProgContR: mentor alkalmazás a SmartCampusban / Tóth Róbert, Kósa Márk, Kádek Tamás, Pánovics János
Dátum:2015
ISSN:1842-4546
Megjegyzések:A Debreceni Egyetem Informatikai Karán 2012 óta használjuk programozói versenyek és informatikai tárgyak számonkéréseinek a lebonyolítására a ProgCont automatikus megoldáskiértékelő rendszert. Ezzel párhuzamosan a Jövő Internet kutatások az elmélettől az alkalmazásig című kari projekt keretében kezdtük el fejleszteni a SmartCampus keretrendszert intelligens egyetemi platformként. A ProgCont rendszert oly módon integráltuk a SmartCampus keretrendszer alá, hogy megalkottuk azt az API-t, amellyel a ProgCont szolgáltatásai a SmartCampuson keresztül weben, külső alkalmazásból vehetők igénybe. A ProgContR fantázianévre keresztelt szoftver azzal a céllal jött létre, hogy kiegészítő eszközöket és szolgáltatásokat nyújtson a ProgCont rendszer felhasználói számára. Cikkünkben a ProgContR segítségnyújtó és feladatajánló szolgáltatásait mutatjuk be.
Tárgyszavak:Műszaki tudományok Informatikai tudományok előadáskivonat
SmartCampus
intelligens egyetemi platform
programozó versenyek
ProgCont automatikus megoldáskiértékelő rendszer
ProgContR
webszolgáltatások
Megjelenés:ENELKO 2015 XVI. Nemzetközi Energetika-Elektrotechnika Konferencia, SzámOkt 2015 XXV. Nemzetközi Számítástechnika és Oktatás Konferencia, Arad, 2015. október 8-11 / szerk. Biró Károly-Ágoston, Sebestyén-Pál György. - p. 328-333. -
További szerzők:Kósa Márk (1975-) (programtervező matematikus) Kádek Tamás (1983-) (programtervező matematikus) Pánovics János (1975-) (programtervező matematikus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1