Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM069558
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Reological properties of the mixture product of apple pomace and wheat flour / Gerda Diósi, Mariann Móré, Péter Sipos
Dátum:2014
ISSN:1821-4487
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
reological
apple pomace
wheat flour
Megjelenés:Journal on Processing and Energy in Agriculture 18 (2014), p. 151-153. -
További szerzők:Móré Mariann (1985-) (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1