Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072448
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Köles és cirok lisztből készült keksz receptúrák kidolgozása, alkalmazása és az elkészült termékek vizsgálata / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2018
ISBN:978 615 5606 05 2
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok előadáskivonat
Megjelenés:Táplálkozástudományi kutatások VIII. PhD konferencia program és előadás összefoglalók / szerk. Gelencsér Éva, Lugasi Andrea. - p. 14. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1