Bejelentkezés
Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Bejelentkezés
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM079377
Első szerző:
Soós Áron (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
The Element Content of Propolis Tinctures by the Volume of the Extraction Solvent / Soós Áron, Bódi Éva, Várallyay Szilvia, Molnár Szabolcs, Kovács Béla
Dátum:
2018
ISBN:
978-963-490-0245
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book / ed. Zoltán Győri. - p. 41. -
További szerzők:
Bódi Éva (1987-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Várallyay Szilvia (1990-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Molnár Szabolcs (1978-) (élelmiszermérnök)
Kovács Béla (1963-) (mezőgazdasági kémia, angol szakfordító)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v10.1.21-SNAPSHOT
© 2024
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.