Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM095299
Első szerző:
Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies / F. M. Petróczki, B. K. Woode, G. Törős, N. S. Nagy, B. Béri, F. Peles
Dátum:
2018
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
gomolya cheese
indicator microorganisms
coliform
mold
Staphylococcus aureus
microbiology
Megjelenés:
Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / eds. University of Debrecen. - p. 36-37. -
További szerzők:
Woode, Benjamin Kojo
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.