Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM095458
Első szerző:Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Microbiological status of smoked parenica cheeses produced in industrial and in small-scale conditions / Petróczki Flóra Mária, Woode Benjamin Kojo, Törős Gréta, Nagy Noémi Stella, Béri Béla, Peles Ferenc
Dátum:2017
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
microbiology
parenica cheese
indicator microorganisms
Staphylococcus aureus
Megjelenés:Scientific researches in food production, FBFS, SUA in Nitra - Proceeding of abstracts. - p. 36-37.
További szerzők:Woode, Benjamin Kojo Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök) Nagy Noémi Stella Béri Béla (1951-) (agrármérnök) Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1