Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM096892
035-os BibID:(cikkazonosító)19 (WoS)000610590500001 (Scopus)85098665221
Első szerző:Csoma Hajnalka (biológus, szőlész-borász)
Cím:Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence) / Csoma Hajnalka, Kállai Zoltán, Antunovics Zsuzsa, Czentye Kinga, Sipiczki Matthias
Dátum:2021
ISSN:2076-2607
Tárgyszavak:Természettudományok Biológiai tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
yeast
fermentation
Megjelenés:Microorganisms. - 9 : 1 (2021), p. 1-28. -
További szerzők:Kállai Zoltán (1985-) (biológus) Antunovics Zsuzsa (1978-) (molekuláris biológus, genetikus) Czentye Kinga Sipiczki Mátyás (1948-) (biológus)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1