Bejelentkezés
Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Bejelentkezés
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM097667
Első szerző:
Csapóné Riskó Tünde (okleveles agrármérnök)
Cím:
Baked goods consumption habits in the gluten free diet / Csapóné Riskó Tünde, Péntek Ádám
Dátum:
2018
ISSN:
1844-8577
Tárgyszavak:
Társadalomtudományok
Gazdálkodás- és szervezéstudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
coeliakia
bread
diet
consumption habits
gluten free bread
gluten free foods
meal patterns
food consumption
Megjelenés:
Journal of EcoAgriTourism. - 14 : 1 (2018), p. 105-113. -
További szerzők:
Péntek Ádám (1976-) (agrárinformatikus)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v10.1.21-SNAPSHOT
© 2024
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.