Bejelentkezés
Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Bejelentkezés
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
CCL parancs
CCL
Összesen 2 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM071843
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Effect of different levels of nitrogen on the total polyphenol and total flavonoid content of sorghum and millet flours / Jevcsák Szintia, Murányi Eszter, Stündl László, Jóvér János, Sipos Péter
Dátum:
2017
ISSN:
2066-7744
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria. - 10 (2017), p. 107-115. -
További szerzők:
Murányi Eszter (1981-) (környezetgazdálkodási-agrármérnök)
Stündl László (1970-) (agrármérnök)
Jóvér János (1988-) (környezetgazdálkodási agrármérnök)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
DOI
Borító:
Saját polcon:
2.
001-es BibID:
BIBFORM070768
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Alternative grains in nutrition / Sz. Jevcsák, P. Sipos
Dátum:
2016
ISSN:
2066-7744
Megjegyzések:
Many people suffer from gluten sensitivity or gluten intolerance. They have to avoid or limit their gluten intake. Sorghum and millet are gluten-free cereals, wherefore persons with gluten sensitivity or gluten intolerance could consume them. Moreover, they have a lot of positive effects due to their phenolic compounds as phenol acid or flavonoid. Antioxidant activity in sorghum is especially high in comparison with other cereals. Our aim was to compare literature data about the chemical compositions of sorghum and millet with other grains.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria. - 9 : 1 (2016), p. 69-76. -
További szerzők:
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v10.1.21-SNAPSHOT
© 2024
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.